De podoloog
JEROEN CRUYT

Master in de bewegingswetenschappen

Bachelor in de podologie

Aanvullend:
Trainer A wielrennen

Trainer B triatlon

WAAR ACTIEF?

Peaklevel (Brugge)


Podoloog Jeroen Cruyt is actief binnen het multidisciplinaire centrum van Peaklevel. Dit zowel als podoloog en als coach. Een vlotte samenwerking en goede communicatie tussen de verschillende medici en paramedici zorgt ervoor dat je er als patiënt optimaal opgevolgd wordt en dit alles onder één dak. Reactivering van de patiënt staat binnen PeakLevel dan ook centraal. Als bewegingsdeskundige en podoloog wordt deze cirkel mooi aangevuld. Zo zijn er verschillende klachten waarbij de podoloog een grote rol speelt in de behandeling van de patiënt. Er zijn bovendien ook talrijke indicaties waarbij een podologische behandeling/ advies een mooie aanvulling kan betekenen bij herstel en preventieve aanpak van de patiënt.

Klik op het logo voor meer info

De Praktijk (Knokke-Heist)


In deze paramedische groepspraktijk te Knokke-Heist staat een persoonlijke aanpak voorop. Door een nauwe samenwerking en goede communicatie met de kinesitherapeuten staan we in voor een goed herstel van de patiënt.

UZ Gent


Binnen het centrum voor sportgeneeskunde van het UZ Gent is podoloog Jeroen Cruyt actief als podoloog en bewegingsdeskundige voor de bewegingsanalyses van het stap- en looppatroon van de patiënt.